Nytt avsnitt av #HurSvårtKanDetVara

Med reflektioner kring SETT och lärmiljöer

http://www.andersenstrom.com/podcast/hursvartkandetvara-del-19/

1 kommentarer

Kommentarrubrik

Peter Nyberg

Peter Nyberg

Måste nog hålla med Anders i sitt resonemang om detta med ankdammar, som i mitt tycke ibland tenderar mot att bli klubbar som blir på gränsen till "inbördes beundran klubbar". Och då blir det snarare ett motstånd, eller väldigt svårt att känna att man passar in i detta. Många lärare jag pratar med har väldigt dåligt självförtroende och tror sig inte klara av IKT, medans de i själva verket både gör och kan mycket. När det gäller detta med att Huddinge ska vara på plats nästa år så har jag hört rykten om att det blir så!

Svara

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*