Glömstaskolans hemsida nu igång

Hej

Efter många turer är nu äntligen vår hemsida igång! Där finns en hel del information men det är av naturliga skäl fortfarande mycket som vi inte hunnit formulera. Vi kommer löpande jobba med att uppdatera olika delar av sidan. Men på förstasidan kommer vi att lägga puffar med nyheter. Så från nu och framåt kommer det inte att läggas upp information här utan på hemsidan. I det här forumet kommer jag fortsätta blogga om skola och skolutveckling

Länk till hemsidan: http://grundskolor.huddinge.se/glomstaskolan/ eller www.glomstaskolan.huddinge.se

Det är en glädje att kunna säga nu att alla tjänster är besatta. Vi har bara behörig personal och en bra spridning av kompetenser och erfarenheter. Inom kort lägger vi upp presentationer av oss själva på hemsidan. Alla vi som ska jobba på Glömsta i höst har fram till sommaren andra jobb. Det är med dem förutsättningarna omöjligt att få till ett tillfälle för alla att träffas. Vi hänvisar till öppethusdagen 11/8.

Vad det gäller bussarna återkommer vi i nästa vecka med tider.

Passar på att påminna om svarslapparna med uppgifter. Vi saknar fortfarande många.

mvh.

Peter Bragner

 

1 kommentarer

Kommentarrubrik

Gillasvedala

Gillasvedala

Också ett öga på forskning och digital utveckling, väl?

Svara

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*